Translate

Keresés ebben a blogban

2012. szeptember 29., szombat

Aquarell Hotel Ceglédbercel

Cegléd mellett, Ceglédbercelen van egy nagyon kellemes szálloda, a Hotel Aquarell.

Nem túl messze van Ceglédtől, úgy 7 kilométerre, de azért csak autóval érdemes nekivágni. A hotel mellett van a városi gyógy- és strandfürdő. Ennyivel ennyi. Túl nagy sétalehetőség nézelődni valóval nincs, de ez az egyetlen hátránya a szállodának, egyébként kiváló.

Ugyanis belül mindent megtalálsz ami a pihenéshez kell. Nagyon mutatós, igényes, ízléses a belső kialakítása.
Sok a beépített fa, ami kellemes a szemnek, szépek a világító testek, a folyosókat számtalan aquarell díszíti, híven a nevéhez.
A személyzet szívélyes a fogadástól kezdve a fürdőig, az étteremig.
A pótkulcs ingyenes, a szobai internet eléréséhez (ami gyorsaságával megfogott) kapsz kábelt, és még sorolhatnám.

A földszinti fürdő részlegben van kellemesen langyos vízzel úszó, pancsoló medence (ahol reggelente babaúszás oktatás vidítja fel az üvegen kíváncsiskodókat), van jacuzzi elég férőhellyel, és egy kisebb, de elégséges méretű gyógyvizes medence.

A szobák tágasak, a fürdő elég nagy, szépen kialakított. Többnyire erkély is tartozik a szálláshelyhez, ahová kiülhetsz pihenni (mert ez nem túl nagy). A félpanzió bőséges, svédasztalos, elégséges választékkal, finom ízekkel. A személyzet itt is készséges.

Amennyiben ez nem elégít ki, pár perc alatt már Cegléden is lehetsz, ahol van sok szép látnivaló, számtalan Kossuth hivatkozással, kapcsolattal.

Szóval gyere ide (is), pihend ki magad, sikerülni fog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése